Erfaren LM’er skal hjælpe i missionsteamet

  • af

Det bliver en erfaren medarbejder, LM’s missionsteam får til at hjælpe sig fra 1. januar.

LM har indgået en treårig kontrakt med Jens Peter Rejkjær på en ulønnet ansættelse på 25 procent.

Den 66-årige LM’er fra Hillerød, som i oktober gik på pension fra posten som generalsekretær i Brødremenighedens Danske Mission (BDM), har også et stort kendskab til LM’s internationale mission fra otte år som landsformand i foreningen.

Skal holde informationsmøder om international mission

Hans nye titel bliver informations- og projektmedarbejder, og opgaverne bliver især at holde informationsmøder om international mission, fortæller international missionsleder Christian Lund Pedersen, der bliver hans nærmeste leder.

”Vi har behov for at give mere information om LM’s internationale missionsarbejde,” siger han.

”Jens Peter Rejkjær er en personlighedstype, der er god til at holde informationsmøder. Tiden i BDM har også givet ham flere perspektiver på international mission.”

Aktiv ulønnet pensionist skal afhjælpe stor arbejdsbyrde

Tankerne om at tilknytte Jens Peter Rejkjær til LM’s missionsteam begyndte allerede for et par år siden i en samtale med generalsekretær Søren Skovgaard Sørensen.

Her hørte han om den store arbejdsbyrde, der gør, at missionskonsulenterne ikke har tid til at rejse rundt og holde informationsmøder.

Jens Peter Rejkjær gav da tydeligt udtryk for, at han gerne ville bruges som aktiv ulønnet, når han en dag gik på pension fra sin stilling som generalsekretær i BDM.

Diakoni og kapacitetsopbygning af nationale medarbejdere

Ud over at holde informationsmøder skal Jens Peter Rejkjær også bringe sin erfaring fra BDM med diakonalt arbejde i udlandet i spil.

Her skal han blandt andet arbejde med kapacitetsopbygning af de nationale medarbejdere med funktioner inden for administration, økonomi og ledelse.

Ved siden af de 25 procent i missionsteamet er Jens Peter Rejkjær ansat som afdelingssekretær i LM’s afdeling i Nordsjælland.