LM’s ældste missionshus fejrede 150 år

  • af

Der var hoppeborg, gratis is, kagehus, sodavand, kaffe og popcorn, da LM’s missionshus i Aakirkeby den 3. september kunne fejre 150 års fødselsdag.

Missionshuset, der blev indviet den 14. juli i 1872, er det ældste missionshus i LM, der stadig er på LM’s hænder – kun fire år ældre end selve LM, der blev stiftet 1. marts 1868.

”Det er med stor glæde og taknemmelighed, at der kan fejres jubilæum, og at huset stadig summer af liv de fleste dage i ugen”, fortæller formand Jens-Otto Kjøller-Hansen i en pressemeddelelse.

Folk fra hele byen kom for at fejre jubilæet

Ved jubilæumsfejringen var der åbent hus mellem 14.00 og 16.00.

Her kom der mange folk fra missionshusets forskellige fællesskaber – hovedkredsen, børneklub og juniorklub samt forældre til børnene.

Der kom også mange folk fra byen, fortæller Inge Munch, der er leder i missionshusets børneklub:

”Vi har meget at sige Gud tak for. Solen skinnede og vi havde en fantastisk dag.”

Samlede ind til trængte børn og voksne i Danmark

På jubilæumsdagen blev der også samlet ind til LMBU’s missionsprojekt i 2022.

Projektet med navnet ”Projekt Julehjælp” er målrettet børn og voksne i Danmark, der har brug for en økonomisk håndretning til at fejre jul.

”Vi vil gerne være med til at støtte det projekt. Vi har kontakt med mange børn i børneklub og juniorklub, og nogle af dem kan måske også søge hjælp fra denne pulje,” fortæller Inge Munch.

Samme aften holdt missionshuset også festmiddag med prædiken ved LM’s tidligere vicegeneralsekretær Carsten Skovgaard-Holm og en film om missionshusets historie.
 

Se flere billeder på LM-Bornholms Facebookside