Nyt medlem i LM’s landsstyrelse er børnenes mand

  • af

På LM’s årlige Landsgeneralforsamling den 26.-27. november skulle de fremmødte vælge et nyt medlem til Landsstyrelsen i stedet for Helge Paulsen, som er blevet leder på Virksund Kursuscenter.

Valget faldt på den 46-årige nordsjællænder, Andreas Peters-Lehm, som til daglig arbejder som lærer på den kristne friskole Johannesskolen i Hillerød.

Gammel nok til bestyrelsesarbejdet

Det nye landsstyremedlem ser frem til de mange forskelligartede bestyrelsesopgaver, selv om han med et skævt smil tilføjer:

“Man skal da lige vænne sig til, at man nu er blevet gammel nok til at blive spurgt om sådan noget.”

Han har i mange år arbejdet som leder i LM’s børne- og juniorarbejde og har været med i arbejdsudvalget for LM Kids, der lægger de overordnede rammer for LM’s landsdækkende arbejde blandt børn.

Særligt optaget af børnene og de unge

Derfor er det naturligt nok børnene og de unge, der vil være hans store fokus, når han fremover skal være med til Landsstyrelsens møder.

“Jeg forestiller mig, at jeg kan bidrage med et fortsat syn på, hvor vigtigt LM’s børne- og ungdomsarbejde er,” siger han.

Andreas Peters-Lehm har sammen med det øvrige arbejdsudvalg i LM Kids arbejdet med udgivelsen af den nye børne-sangbog “Vi synger bibelvers”, som blev lanceret på LM’s landslederkursus i september.

“Det er jo ofte sådan, at man falder tilbage på det, man har lært i barndommen, når man står i situationer, hvor man oplever uro,” siger han om sangbogen, der også gerne skulle binde LM sammen på tværs af generationer.

Et stort hjerte for international mission

Som ny i Landsstyrelsen glæder han sig til at få en større fornemmelse af, hvordan LM’s arbejde foregår i resten af landet.

Han glæder sig også til at arbejde mere med international mission, som han har et særligt hjerte for, da han selv har været udsendt for LM.

Han og hans kone Charlotte blev i 2006 sendt ud som missionærer til Cambodja, hvor de boede og arbejdede i fire år.