Volontører underviser tuk tuk-chauffører i engelsk

  • af

Opfindsomheden kender ingen grænser, når det gælder kirkens diakonale arbejde i Siem Reap i det nordlige Cambodja.

Igennem nogle måneder har missionærerne Mie og Johannes Jensen inviteret til “Listen and Eat” hver torsdag hjemme i deres hus. Her kommer blandt andet flere chauffører, som kører rundt med turister i en tuk tuk.

Nu er konceptet udvidet med, at LM’s nye volontører i byen, Rebekka Overgaard og Katrine Sulkjær, fortsætter med engelskundervisning af tuk tuk-chaufførerne efter middagen.

De to volontører lånte forinden en tuk tuk og kørte rundt og inviterede, og da den var meget uvant at køre i, vakte det selvfølgelig stor morskab blandt dem selv og folk, de mødte i byen.

Spændende at møde de lokale og få et indblik i deres liv

“Chaufførerne har længe efterspurgt engelskundervisning og takkede mange gange for, at vi gider undervise dem. Der er en rigtig god stemning, og det er skønt,” siger volontør Katrine Sulkjær, der kom til Siem Reap for lidt over en måned siden.

Det betyder meget for chaufførerne at lære engelsk, da de arbejder med turister og gerne vil kunne kommunikere med dem, fortæller hun.

“Vi er glade for at kunne give mændene den undervisning, som de har efterspurgt. Og så er det også spændende at møde de lokale og få et lille indblik i deres liv.”

Håber at engelskundervisningen kan tiltrække endnu flere

“Listen and Eat” er et koncept, hvor tuk tuk-chaufførerne og andre inviterede kommer og lytter til en andagt og snakker om Gud og bagefter spiser et måltid mad sammen.

Arbejdet er en del af det diakonale arbejde, som missionærerne og volontørerne laver i samarbejde med den lokale Church of Siem Reap.

Deres håb er, at de gennem dette må få kontakt til endnu flere fra lokalområdet, og at engelskundervisningen kan få flere til at møde op.

> Læs mere her om det evangeliserende arbejde i Siem Reap.