24:12 fortæller den gode historie om livet med Gud

  • af

Julens budskab og vigtigheden af at finde ro og koble fra.

Det er de to temaer, der går igen i årets udgave af julemagasinet 24:12, fortæller redaktør Elisabeth Agerbo Mørch.

”Juletemaet er oplagt. Det er jo et julemagasin,” siger hun og nævner en artikel om, hvordan julens budskab kommer til udtryk på forskellige måder i kendte skønlitterære værker.

”Når man når frem til selve julen, er julekalenderne sluppet op, men en række refleksioner til alle julens dage kan fungere som en ny ”julekalender” indtil nytår.”

Vil gerne vække interesse for kristendommen og Jesus

Hovedartiklen i årets 24:12 er med Astrid fra tv-programmet “Alene i vildmarken”. Den belyser det andet tema: vigtigheden af at finde ro og koble fra.

I interviewet fortæller Astrid Ishøj, hvordan naturen er det sted, hvor hun finder ro, kobler fra og får en snak med Gud.

”Det er helt i tråd med magasinets formål, nemlig at fortælle den gode historie om mennesker, deres oplevelser med Gud og livet og med troen,” siger hun.

”Ud over at udgive at flot julemagasin ønsker vi nemlig at vække interesse for at søge mere viden om, hvad kristendom er, og hvem Jesus er.”

En julehilsen med bred appel

Elisabeth Mørch fortæller, at mange har en god tradition med at dele 24:12 ud som en julehilsen til venner, bekendte eller naboer. 

”De er glade for denne mulighed for at fortælle om Jesus,” siger hun.

”Der er også flere kirker og foreninger, der bruger magasinet som en julehilsen,” siger hun og tilføjer, at det netop er formålet, at magasinet skal have en bred appel, og at en stor baggrundsviden om kristendommen er ikke en forudsætning for at få noget ud af bladet. 

———

24:12 udkommer den 27. oktober, og indtil den 30. september kan det forudbestilles på Lohse.dk med op til 70 procent rabat.