Efter Bobletræf kommer flere med i klub

Efter Bobletræf kommer flere med i klub

Foto: Bobletræf i Skærbæk
Når Boblen kommer til en by, har den alt med. Både legetøj til aktiviteter og medarbejdere, som står for bibelfortælling for børnene (Foto: Linda Roager).

Alle i Skærbæk ved, hvad LM Kids’ bil Boblen er. Otte børn fik lyst til at besøge byens børne- og juniorklubber, efter den havde været i byen tre dage – og tre kommer stadig i klub hver uge

LM Kids’ bil Boblen er propfyldt med legetøj og udstyr til aktiviteter, og det tiltrak omkring 40 børn hver af de tre dage i august, den var på besøg i den sønderjyske by Skærbæk.

Det fortæller Linda Roager, der er leder af børneklubben.

Otte af børnene havde lyst til at komme i LM’s børne- eller juniorklub i byen bagefter.

”Nogle af dem kom kun en enkelt gang, men tre børn er blevet ved,” siger hun med et stort smil.

”De to yngste er lige fyldt fem år og kommer lige fra børnehave. De kan knap snakke rent og har svært ved at sidde stille. Men de er enormt frimodige, og den mest urolige kan genfortælle alt, hvad han hører.”

Tæt på skole, bager og gågade, hvor man kommer naturligt forbi

Den orange bil Boblen er kendt i Skærbæk, hvor der bor cirka 3.500 mennesker.

Den holder altid midt i byen – tæt på skole, bager og gågade – hvor både børn og voksne kommer naturligt forbi, fortæller Linda Roager.

”Fordi den har været der så mange gange, og alle ved, hvad Boblen er, har vi fået lov til at reklamere på forældreintra i begge folkeskoler i byen.”

Hun er meget glad for, at der er medarbejdere med Boblen, som står for bibelfortælling for børnene.

Så kan hun nemlig koncentrere sig om at hilse på alle, byde forældre og bedsteforældre på kaffe og invitere børn med i klubberne.

Det ser så hyggeligt ud

Der kommer 12-13 børn i børneklubben i Skærbæk, og ingen af dem kommer fra kirkevante hjem, fortæller Linda Roager og tilføjer, at det ikke er første gang, der kommer nye børn med i klubberne efter et Bobletræf.

Bobletræf tiltrækker imidlertid ikke kun børn.

For nogle år siden kom en ældre dame derhen, fordi det så hyggeligt ud. Og fordi nogen på hendes egen alder gav sig tid til at snakke med hende og invitere, kom hun med til ældremøder i missionshuset.

Alle fra den lille LM-kreds i Skærbæk bakker nemlig op, selv om det er børne- og juniorklubberne og LM Kids på landsplan, der står for Bobletræf, fortæller Linda Roager.

”De ældre bager og kommer og hygger og snakker med forældre og bedsteforældre. I år hjalp de også med at afspritte.”

Tilføj kommentar