Norea tilbyder online missionsrejser

  • af

Søndag den 21. februar kunne man få lov til at komme på en virtuel rejse med Norea Mediemission til Sat-7 på Cypern, der producerer kristent tv til Mellemøsten.

LM’s medieorganisation har nemlig fundet på et nyt tiltag her i coronatiden, hvor alle rejser og informationsmøder er aflyst: online missionsrejser.

I udsendelsen, som blev sendt på YouTube i søndags lige efter Noreas gudstjeneste, viste Noreas udsendte i Limassol, Kasper Breindahl, rundt i tv-studierne og fortalte om arbejdet.

Omkring 250 deltagere var med direkte på den virtuelle rejse

Den virtuelle missionsrejse er et alternativ til de missionsrejser, som Norea normalt arrangerer, fortæller kommunikations- og mediemedarbejder Jesper Noer.

Sammen med sin kollega Lars Jensen var han vært på online-rejsen, der havde omkring 250 deltagere live, og mindst lige så mange har set udsendelsen bagefter.

Undervejs i udsendelsen kunne man stille spørgsmål til Kasper Breindahl på Cypern og få svar – og det var der mange, der benyttede sig af.

En succes, der giver andre muligheder end en fysisk rejse

“Vi var på forhånd meget spændt på, hvor mange der ville være med, men vi må sige, at det har været en succes,” siger Jesper Noer.

Han mener dog stadig, at en fysisk rejse, hvor man kan komme ned og opleve missionsarbejdet på egen krop, er langt at foretrække.

Men en online missionsrejse kan måske have interesse for nye målgrupper, siger han.

“Det åbner en mulighed for dem, der ikke har tid eller råd til at tage med på en almindelig Norea-rejse. På den her måde kan vi nå ud til nogle, som ikke ellers ville kunne komme med.”

> Følg med i eventuelle kommende missionsrejser på Norea.dk

> Du kan se eller gense “rejsen” til Cypern på Noreas YouTube-kanal (starter efter gudstjenestens slutning)